Hanky Panky med Bareksten Double Gin

Hanky Panky med Bareksten Double Gin

Hanky Panky med Bareksten Double Gin er en deilig bittersøt cocktail. Jeg kaller av og til Hanky Panky for “Negroni for viderekommende”. Tenk på en Negroni uten is, hvor du har byttet ut bitteren med noe litt mørkere og urtepreget.

På samme måte som med Negroni så er det klassiske London Dry gin som er best egnet. Det er her at Bareksten Double Gin viser hva den er god for.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Nick & Nora glass 15 cl, 4-pack fra Spiegelau
730,00

Nick & Nora-glasset er en hyllest til klassiske cocktailglass fra det glade 1900-tallet. Dette glasset har en historie hentet fra kultfilmen "The Thin Man" fra 1934, der Nicholas og Nora Charles foretrakk å diskutere med dette elegante glasset i hånden.

Krystall. Tåler oppvaskmaskin.

Kjøp nå*
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Hanky Panky med Bareksten Double Gin

Nøkkelord: Hanky Panky

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling ved å fylle det med isbiter og vann
  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et røreglass
  • Tilsett gin, vermut, og Amaro di Angostura
  • Rør i ca 20 sekunder eller til cocktailen er kald
  • Sil over i cocktailglass
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne oppskriften på Hanky Panky med Bareksten Double Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.