Oppskrifter med Jæger Hansens Villmarksgin 2024

1 gin – 2 oppskrifter: Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Her får du 2 oppskrifter med Jæger Hansens Villmarksgin 2024. Denne gangen har vi valgt en tradisjonell Negroni og en hvit Negroni. Den første er nesten helt klassisk. Den andre er “Norge i et glass”.

Gin: Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Norske urter og bær sørger for at Jæger Hansens Villmarksgin 2024 har en klassisk smak med en norsk vri. Smaken starter med einer, men går fort over i milde tyttebær. Avslutningen er krydret og rund. Du kjenner naturen fra start til slutt.

Jæger Hansens Villmarksgin 2024
Jæger Hansens Villmarksgin er full av urter og bær fra Nordland. Dette er først og fremst en cocktailgin, men den fungerer også i en G&T.
Les mer…
Jæger Hansens Villmarksgin

Drink: Klassisk Negroni

Et krystall glass med Negroni på en speilflate

Negroni sies å være gin-cocktailen du enten elsker eller hater. Det er kanskje å ta litt hardt i, men den handler om balansen mellom bitterhet og sødme. Mange elsker den, noen synes den er for bitter. Det kan være en smak som utvikler seg over litt tid. Om man ikke helt har blitt frelst er vår påstand er at man bare ikke har funnet den riktige kombinasjoner av ingredienser som passer sin smakspalett.

Du kan lese mer om Negroni her.

Vermut: Cinzano Rosso

Dette er en av mine absolutte favoritter i kategorien rød vermut. Den er litt mindre bitter enn mange av konkurrentene.

Cinzano Rosso
Cinzano Rosso er kjent som "vermuten fra Torino" og har historie helt tilbake fra 1757. Her er det mange ingredienser som danner grunnlaget.
Les mer…
Cinzano Vermouth Rosso

Bitter: Campari Bitter

Campari Bitter er uten tvil den mest kjente bitteren der ute. Dette er ikke uten grunn. Vi finner ofte at det er denne som kjennes “riktig” ut i en Negroni.

Campari Bitter
Campari er en Italiensk bitter som brukes i cocktails eller blandes med soda eller juice. Campari smaker bittert, søtt og komplekst.
Les mer…
Campari Bitter

Resultat: Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Dette er en klassisk Negroni med litt mer smak enn man kanskje er vant til.

Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024
Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024 er en klassisk Negroni med Cinzano Rosso og Campari Bitter. Jæger Hansens Villmarksgin 2024 gir litt ekstra dybde i smaken.
Les mer…
Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Målebeger fra Bredemeijer 2cl-4cl
125,00

Til hjemmebaren skal der selvfølgelig også være et målebeger så drinken blir helt perfekt.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Smart!
Sitrusskreller og zester fra OXO 2 verktøy i 1
129,00

Her får du både en sitrusskreller og en zester, til prisen for én. Softgrip håntak. Blad i rustfritt stål. Tåler oppvaskmaskmaskin.

Se mer *
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Highland Tumbler Glass 34,5 cl 4-pk fra Nachtmann
369,00

Tidløse glass fra Nachtmanns serie Highland. Glassene passer like fint til vann som til whisky eller Negroni. Glassene har forskjellige mønster, som en ekstra flott detalj. Diameter: 8,2 cm.

Høyde: 10,2 cm. Tåler oppvaskmaskin.

Se mer
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Tumblerglass Whisky Spey 2-pk fra Riedel
348,00

Dette glasset heter Spey, oppkalt etter den skotske elven med samme navn som er av stor betydning for whiskyproduksjonen i landet. Formen på glasset er egnet for whisky, men også for andre drinker som rom og konjakk eller drikke som Black Russian, Negroni, og sour.

Glasset kommer i en 2-pakning. Volum: 29,5 cl

Se mer
*Hvis du handler noe ved bruk av denne linken er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Drink: Hvit Negroni

Den hvite Negronien har sitt opphav i Paris på starten av 2000-tallet. Hen handlet det mer om mangel på ingredienser enn omhyggelig testing. Som navnet indikerer, er rød vermut og bitter skiftet ut med hvite utgaver av de samme. Det mest vanlige garnityret er skall av sitron eller rosa grapefrukt.

Vermut: Cinzano Bianco

Cinzano Bianco er en nydelig og krydret hvit vermut som er velegnet til cocktails.

Cinzano Bianco
Cinzano Bianco er en søt og krydret vermut med middels bitterhet. Den har preg av sitrus, kanel, nellik og malurt. Den er litt mindre søt enn en del andre bianco vermut.
Les mer…
Cinzano Bianco

Bitter: Luxardo Bitter Bianco

Luxardo Bitter Bianco er en av veldig få hvite bittere som er tilgjengelig på Vinmonopolet. Både den røde og den hvite Luxardo bitteren har en litt tykkere konsistens enn sine konkurrenter. Dette gjør at munnfølelsen i den ferdige cocktailen blir veldig god.

Luxardo Bitter Bianco
Luxardo Bitter Bianco er hvit italiensk bitter med mye smak. Det er tydelige sitrus- og bitternoter på en deilig og søt bakgrunn.
Les mer…
Luxardo Bitter Bianco

Resultatet: Hvit Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Dette er en av de mest spennende hvite Negroni cocktailene vi har laget. Ikke bare smaker den godt, fargene er helt fantastiske sammen.

Hvit Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024
Hvit Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024 er en unik norsk variasjon av denne drinken. Her har vi tatt frem tyttebærsmaken i ginen og lagt til den unike friske smaken av granskudd.
Les mer…
Hvit Negroni med Jæger Hansens Villmarksgin 2024

Du finner alltid flere oppskrifter ved å klikke på de blå linkene i oppskriftene våre. Vi håper du har hatt glede av denne artikkelen med to oppskrifter med Jæger Hansens Villmarksgin 2024.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.