I denne varianten av en Gin og Tonic med Tanqueray flor de Sevilla Gin har vi kjørt på med sitrus. Tonicen vi har valgt er den nye Fever-Tree Spanish Clementine Tonic Water. Som garnityr har vi dehydrert klementin og frisk rosmarin.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Rimelig og grei dehydrator med seks brett. Justering av temperatur mellom 40 og 70 grader. 350 watt.
Temperaturkontroll på 40-70 grader og tidsstyring på 1-36 timer. Utstyrt med fem brett.
350 watt.
Gin og Tonic med Tanqueray flor de Sevilla Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Tanqueray Flor De Sevilla Gin
- 8 cl Fever-Tree Spanish Clementine Tonic Water
- Dehydrert klementin
- Rosmarin
Dette trenger du
- Tanqueray Flor De Sevilla Gin
- Fever-Tree Spanish Clementine Tonic Water
- Dehydrert klementin
- Rosmarin
- Isbiter
- Målebeger
- Copa glass
Pynt med
- Dehydrert klementin
- Rosmarin
Slik går du frem
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken. Stikk et par skiver dehydrert appelsin i glasset sammen med en kvast rosmarin
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har drinken din blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Likte du denne oppskriften på Gin og Tonic med Tanqueray flor de Sevilla Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Lær hvordan du lager din egen garnityr av tørket frukt
Tørket frukt og bær er enkelt å lage, og tar seg godt ut som garnityr. Les mer under.

Slik lager du din egen garnityr av tørket frukt
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.