Oslo Ginfestival 2019

Er du klar for Oslo Ginfestival?

I dag, fredag 7 juni, er det igjen klart for Oslo Ginfestival. Dørene åpner kl 15:00. Siste økt på lørdag 8. juni slutter kl 21:00.

Det er sommer, det er juni. Hva er vel da mer selvfølgelig enn Oslo Ginfestival? Dette er syvende gangen festivalen arrangeres. I år er festivalen delt inn i tre-timers økter, to på fredag og to på lørdag. Siste servering er 15 minutter før øktens slutt.

Første økt på fredag varer fra 15:00 til 18:00. Her er det en masterclass med Hendrick’s – Robert Prizelius. Denne masterclassen starter kl 15:30, men er dessverre helt utsolgt. Andre økt starter kl 19:00 og ender kl 22:00. I skrivende stund er det ledige billettere på begge økter. Det er fortsatt ledige billetter til masterclass med Nine Sisters kl 19:30.

Fremdeles ledig fredag og tidlig lørdag, men vær rask!

På lørdag starter første økt kl 14:00 og varer til kl 17:00. Klokken 14:30 kan du få med deg en masterclass med Thomas Henry Mixers. Anora er arrangør. På den tidlige økten er det i skrivende stund ennå ledige billetter. Økten kl 18:00 er utsolgt. Men har du billetter der er det fortsatt ledige billetter til en masterclass med Bivrost Arctic Gin – Aurora Spirits kl 18:30.

Billetter selges her.

Vi er til stede på lørdag. Ta gjerne kontakt med oss. Vi er godt synlig i røde t-skjorter.
Her har du noen gode råd om hvordan du får mest ut av en ginfestival.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.