Wet City Ombibolous Gin

Hva passer til Wet City Ombibulous Organic Gin

Wet City Ombibulous Organic Gin er en gin med mye smak. Den er lett å mikse med både tonic og ingefærøl. Dette er rett og slett en gin det er vanskelig å trå feil med.

Jeg smakte denne på en fest, og måtte bare ha tak i den. Det var faktisk lett, ettersom den ligger i basisutvalget på Vinmonopolet. Dette er en gin som tåler en mengde forskjellige tonic, i tillegg til ingefærøl av den mildere sorten.

Einer og sitrus er, etter min mening, kanskje de to viktigste smakene og duftene i en gin. Selv har jeg også sansen for krydder som koriander, kardemomme og anis. Noen mener at de to siste er reservert for desember måned. Det som er morsomt med denne ginen er at du, akkurat som i kalenderen, er innom desember, men har mye annet også. Ønsker du en mer klassisk gin-smak er det bare å garnere med einebær.

Denne ginen kom på Vinmonopolet i mai 2022. Denne skal visstnok også være god i en Gibson. Oppskrift kommer.

Duft- og smaksnotater

Duften starter med einer og sitrus. Når du først har lagt merke til basilikum, da er den tydelig. Dette er en spennende kombinasjon av dufter. På tungen kjenner du einer, kardemomme og anis. Ettersmaken er lang og kompleks. Her kjenner du kardemomme og deretter kanel. Helt på slutten kommer einer frem igjen.

Moderne gin

Moderne gin er en samlebetegnelse på gin som ikke er laget etter London Dry metoden. I de fleste tilfeller er heller ikke smaken slik du forbinder med en London Dry gin, nemlig einer og sitrus. Krydder, urter eller blomster er ofte dominerende. Av og til kan det være vanskelig så skille mellom en moderne gin og en smaksatt gin.

Wet City Ombibulous Organic Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Moderne gin
Land: Sverige
Produsent: Wet City Spirits
Alkoholstyrke: 45%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Wet City Ombibulous Organic Gin er en smakfull gin som er lett å mikse, med både tonic og ingefærøl. Denne kan du vanskelig å trå feil med.

Oppskrifter med Wet City Ombibulous Organic Gin

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.