Sacred Old Tom Gin

Hva passer til Sacred Old Tom Gin

Del med andre ginteresserte:

Man kan si mye om Sacred Old Tom Gin. Flasken i seg selv er så kul at den er et kjøpsargument. Innholdet skuffer heller ikke. Den ble kåret til verdens beste old tom gin i World Gin Awards i 2019.

I denne ginen finner du noter av lakris, einer og søte spanske appelsiner. 48% alkohol gir mye smak. Her kan du gjerne bruke litt ekstra tonic. Det sies at den er fantastisk i en Martinez. Så fort vi har anledning må vi prøve dette. Tips: Se nøye på etiketten.

Sacred har mange gode produkter, en annen av deres gode gin er Sacred Organic Gin. Sacred vacumdestillerer ingrediensene sine, og dette gir et litt annet smaksbilde da prosessen gjøres under lavere temperatur. De bruker så langt det er mulig økologiske ingredienser. De er også svært fokusert på at deres produksjonsmetode sparer energi og vann og er bevisste på å minske plastbruk og ha en høy grad av resirkulering. Ettersom denne ginen er et naturlig produkt, og inneholder en stor andel destillert lakris, kan det bli et hvitt bunnfall. Dette er helt naturlig og endrer ikke smaksbildet på ginen.

Old Tom gin er en gin som er litt søtere enn London Dry gin, og har sin helt egne og spennende historie. Du kan lese mer om Old Tom gin her.

Duft- og smaksnotater

Duften er klassisk. Her finner du sitrus og einer. Med 48% alkoholinnhold følger det også et hint av alkohol.
Smaken er enorm. Her kjenner man tydelig lakrisrot. I tillegg kommer sitrus og det jeg tror må være frankinese. Munnfølelsen er fantastisk, nesten oljete. Avslutningen er lang og preget av lakrisrot.

Sacred Old Tom Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Old Tom gin
Land: England
Produsent: Sacred Spirits
Alkoholstyrke: 48%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Man kan si mye om Sacred Old Tom Gin. Flasken alene er så kul at den er et kjøpsargument. Innholdet ble kåret til verdens beste Old Tom gin i 2019.

Mer informasjon

Produsent
Old Tom gin

Oppskrifter med Sacred Old Tom Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.