Hva-passer-til-Nikka-Coffey-Gin

Hva passer til Nikka Coffey Gin

Del med andre ginteresserte:

Nikka Coffey Gin er en Japansk gin med god fylde. Dette er en gin helt annerledes enn andre gin du har smakt, du bør kjøpe denne for å drikke den bar.

Nikka Coffey Gin lages av Nikka Whisky Distilling, og er ment å være en engangs-produksjon. Mange mener dette er en av verdens beste gin. Men den er ikke nødvendigvis den beste i blanding med andre ingredienser. Den spiller ikke nødvendigvis på lag med de andre ingrediensene så her er det nøye hva du blander med.

Hva smaker Nikke Coffe Gin?

Nikka Coffey Gin har preg av sitrus, blomster og einer – og en god lengde på smak og duft. Smaken er svært kompleks, og den er god alene uten blandevann, bare med litt is. Den smaker som ingen andre gin du har smakt, først et kraftig sitron og appelsinintrykk, så sitronskall og shiso. Så brått mot bitre toner. Kraftige smaker, og avslutning med pepper og bitterhet. Smaken sitter i lenge, smaker du denne bar kan smaken sitte opp mot et minutt.

Hva bruker du den til?

Det er ikke alle tonic som fugerer for å få denne til å bli god i en Gin og Tonic. Jeg har fått anbefalt Fentimans Tonic og Scweppes Premium Mixer Original Tonic. Vi har testet Bareksten Tonic Water og det fungerer flott uten garnityr.

I en tradisjonell Negroni kan denne fungere bra. Man skal imidlertid like bitre noter svært godt for å nyte denne i en Martini, den blir veldig bitter når man har i vermut. Som en svært tørr Dry Martini, det vil si helt uten vermut vil den være strålende.

Nikka Coffey Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Japan
Produsent: Nikka Whisky Distilling Co. Ltd
Alkoholstyrke: 47%
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Nikka Coffee Gin

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.