Beefeater Burrough's Reserve Edition 2

Hva passer til Beefeater Burrough’s Reserve Edition 2

Del med andre ginteresserte:

Beefeater Burrough’s Reserve Edition 2 er kanskje en Beefeater du aldri har hørt om. Dette er en nydelig fatlagret gin med klare hint av eik, vin, sherry og vanilje.

På en måte forventer man at små destillerier skal leke seg med fatlagring av sine produkter. Inntil denne kom ut var det få av de virkelig store gin-destilleriene som drev med slikt. Beefeater Burrough’s Reserve Edition 2 er laget på det orginale “lille” destillasjonsapparatet til James Burroughs, Burroghs Still nr12 – som bare tar 268 liter. Jeg vil tippe navnet delvis iallefall kommer av dette faktum.

Beefeater selv kaller denne for “The gin for free thinkers” og sier at den er beviset på at det å gjøre ting litt annerledes kan gi et eksepsjonelt utbytte og utkomme. Og det vil jeg istemme i.

Beefeater Burrough’s Reserve Edition 2 dufter rett og slett nydelig. Du opplever en del av det samme som er vanlig med fatlagrede produkter, nemlig eik, men så kommer hint av hvitvin og rødvin – litt sherrypreg, krydder, og noe som kan være rosmarin. Duften er mild og er ikke påtrengende på noen måte – men du får veldig lyst til å smake.

Smaksopplevelsen går nesten i bølger, fra det ene og videre til det andre. Jeg vi si det starter med mild og rund sitron, pepper, koriander? frisk einer – hele tiden med dette milde fatpreget som base. Eiken blir noe tydeligere og du kjenner kanskje en mild brent smak, vanlje, og mer krydder. Avslutningen er laaaaang, jeg lurer på om det er tørkede druer, dadler? Appelsinskall, og litt lakris helt der på slutten.

Her tror jeg ikke vi henter frem noe blandevann – dette er for godt å begynne å surre med. Du kan forsøke en negroni, eller en oldfashioned. Men ellers tror jeg jeg tar den med eller uten is.

Beefeater Burroughs’s Reserve, Edition 2

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: James Burrough
Alkoholstyrke: 43,0%
Kalorier pr 4cl: 88kcal

Beskrivelse

Kjente ingredienser

Duft

Smak

Ettersmak

Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes

Oppskrifter med Beefeater Burrough’s Reserve Edition 2

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.