Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin

Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin er “best serve” slik Martini sin Master-Blender og Master- Herbalist ser det. Og godt er det utvilsomt.

Vi brukte like deler av alle ingredienser. Her har vi brukt Martini Riserva Speciale Bitter, Martini Riserva Speciale Rubino vermut og selvsagt Bombay Sapphire London Dry Gin, resultatet er akkurat passe bittert og søtt. Med slike kraftige smaker er det flott å ha en tydelig London Dry gin til.

Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin - ingredienser
Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin – ingredienser- (Bilde: Anett Finbråten)

Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.