Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin er “best serve” slik Martini sin Master-Blender og Master- Herbalist ser det. Og godt er det utvilsomt.
Vi brukte like deler av alle ingredienser. Her har vi brukt Martini Riserva Speciale Bitter, Martini Riserva Speciale Rubino vermut og selvsagt Bombay Sapphire London Dry Gin, resultatet er akkurat passe bittert og søtt. Med slike kraftige smaker er det flott å ha en tydelig London Dry gin til.
Negroni med Bombay Sapphire London Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell ca 5cm med skall
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør i ca 20 sekunder
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
(Visited 1 times, 1 visits today)