Negroni med Beccaris Dry Gin Boglietto

Negroni med Beccaris Dry Gin Boglietto

Negroni med Beccaris Dry Gin Boglietto er rett og slett litt annerledes. Her har du en lettere vermut – et nytt bekjentskap med lovende egenskaper.

Rubens Vermouth Rosso gir et lettere inntrykk enn de fleste vermut jeg har forsøkt. I en negroni kommer bitterstoffene i denne vermuten bedre frem. Vi valgte derfor å gå ned på bitterinnholdet. Det morsomme her er at Beccaris Dry Gin Boglietto og Rubens Vermouth Rosso er fra samme produsent. De to passer faktisk utrolig bra sammen.

Her kjenner du den friske og kraftige smaken fra Beccaris ginen. Den er velbalansert og fløyelsmyk, tørr og krydret og dette balanseres veldig godt av den lette Rubens Vermouth Rosso. Disse to er faktisk utrolig gode sammen uten en bitter tilsatt også.

Negroni med Beccaris Dry Gin Boglietto

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.