Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin

Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin

Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin er en variasjon av cocktailen Boulevardier, som normalt lages med whisky. Dermed falt valget helt naturlig på Bivrost Cask Aged Gin.

La oss starte med navnet. Boulevardier er et synonym for det franske ordet flâneur. Dog er det en liten forskjell. Se sitatet under. På norsk skrives det flanør. En flanør er en mann som flanerer, det vil si at han slentrer gjennom byens gater. Han er en elegant dagdriver som alltid er på farten, og aldri kjeder seg.

boulevardier strolls down prescribed paths; a flâneur is a mapless wanderer.
A boulevardier walks to be seen; a flâneur walks to see.

Joseph Suglia

Ser man på ingrediensene er det lett å tenke at en Boulevardier er en Negroni med fatlagret gin. Slik er det ikke. Der en Negroni ideelt sett skal ha like deler av alle ingredienser, nøyer en Boulevardier seg med halve mengden av vermut og bitter. Dette er dermed en drink hvor ginen, i dette tilfellet, får langt større plass. Den har dermed også høyere alkoholinnhold.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin

Nøkkelord: Andre, Boulevardier, Negroni

Slik går du frem

  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør forsiktig i glasset så det blander seg godt.
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin er en variasjon av en Boulevardier, som normalt lages med whisky. Dermed ble det Bivrost Cask Aged Gin.

Likte du denne oppskriften på en Boulevardier med Bivrost Cask Aged Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.