To generasjoner bartendere leker med No 3 London Dry Gin

To generasjoner bartendere leker med No 3 London Dry Gin

Har du lyst til å oppleve to generasjoner bartendere som leker seg med No 3 London Dry Gin? Mandag 5. juni har du sjansen på The Conservatory i Oslo.

To generasjoner italienske bartendere

Det du kan oppleve her er ikke hverdagskost. Legendariske Alessandro Palazzi fra det like legendariske Dukes Hotel i London, har vi skrevet mye om. For oss er et besøk hos Alessandro en selvfølge hver gang vi er i London.

Alessandro Palazzi
Alessandro Palazzi, til høyre, i forbindelse med lanseringen av Beefeater Crown Jewel i Tower of London. (Bilde Alessandro Palazzi / Instagram)

Mandag 5. juni er han i Oslo i forbindelse med Norse Bar Show. Alessandro har 47 års erfaring i bransjen, og har rukket å bli en levende legende. Han var innom The Connaught i London, og Ritz i Paris, hvor han også fikk sin sommilier utdannelse. I 1997 returnerte han til London for å jobbe på Mandarin Oriental i Hyde Park. 10 år senere, i 2007, gikk han inn dørene på Dukes Hotel, og har vært der siden.

Vincenzo Pagliara
Vincenzo Pagliara. (Bilde: Vincenzo Pagliara / Facebook

Det er også en annen Italiener i hovedstaden denne dagen, nemlig Vincenzo Pagliara. Vincenzo har vært i barfaget i kun 11 år, men for en karriere! I løpet av disse årene har han vært innom en annen fantastisk hotell-bar i London, nemlig The Connaught Bar. Han landet deretter i Shanghai, hvor han blant annet var med på å starte opp Arch Bar. I 2020 vendte han tilbake til sin hjemby, Napoli, hvor han så åpnet cocktailbaren Laboratorio Folkloristico.

No 3 London Dry Gin

No 3 London Dry Gin er en gin med dype røtter i London. Den er laget i Holland for Londons eldste vinhandler, Berry Bros. & Rudd.

Tallet 3 spiller en stor rolle i denne ginen: I produksjonen brukes tre urter, og tre frukter. Adressen til Berry Brothers er No.3 St James’s Street i den fasjonable bydelen Mayfair i London.

No 3 London Dry Gin hadde en aldri så liten gjesteopptreden i filmen Kingsman: The Golden Circle i 2017. I tillegg ble noe scener fra filmen faktisk spilt inn i lokalene til Berry Bros. & Rudd i London.

The Conservatory

The Conservatory er en table-service-cocktailbar som holder til mellom Barcode og Sørenga i Oslo. Dette er et sted som skiller seg ut. Her får du en god dose britisk barkultur og utmerket service. Bak The Covervatory står Espen Holmboe Bang, fra Maaemo, og Anne Maurseth fra Andre til Høyre. Sistnevnte er ikke lenger aktiv. For å sørge for at alt er så bra som det kan bli har de hyret inn Felice Capasso.

Mandag 5. juni vil de to nevnte italienske bartendere bytte på å lage drinker barsert på No 3 London Dry Gin. Arrangementet starter kl 19:00 og avsluttes kl 22:30. Du må booke et bord her for å komme inn.

Felice Capasso lære om brennevin.

Møt mannen som ønsker å lære nordmenn om brennevin

Felice Capasso heter han, og han vil gjerne dele av sin kunnskap med alle som har lyst til å lære litt om brennevin. Signor Dry Martini deler også hva som ... Les mer

Praktisk Informasjon

Dato: Mandag 5. juni 2023
Tid: 19:00 – 22:30
Sted: The Conservatory
Adresse: Rostockgata 42, 0194 Oslo
Mer informasjon: Facebook
Booking: Bord må bookes her

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.