Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol

Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol

Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol er en smakfull variasjon av en G&T som i utgangspunktet er god i seg selv. I tillegg til gin og tonic har vi brukt Aperol og The Bitter Truth Orange Bitters. Resultatet er en Gin og Tonic som har flere lag med appelsinsmak. Skål!

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin, tonic og Aperol. Hell dette i glasset
  • Tilsett 4-5 dråper appelsinbitter
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rør litt for å blande ingrediensene
  • Legg i en skive dehydrert appelsin
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Total tid: 5 minutes
Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol er en smakfull variasjon av en G&T som i utgangspunktet er god i seg selv.

Likte du denne oppskriften på en Bombay Sapphire Gin og Tonic med Aperol? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.