Amaroni med Monkey 47 Gin

Amaroni med Monkey 47 Gin

Amaroni med Monkey 47 Gin er en cocktail for deg som liker Negroni, og liker det litt mot det bitre. Her får du nydelig sødme og komplekse bitternoter.

Tenk på dette som en Negroni hvor vi har byttet ut bitteren med den litt mindre bitre Amaro di Angostura. Denne gir også mer fylde enn en bitter, og går veldig bra sammen med den lange ingredienslisten i Monkey 47.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Uten at det koster deg noe ekstra.

Amaroni med Monkey 47 Gin

Nøkkelord: Amaroni, Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og Amaro di Angostura
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Amaroni med Monkey 47 Gin er en cocktail for deg som liker Negroni, og liker det litt mot det bitre. Her får du nydelig sødme og komplekse bitternoter.

Likte du denne oppskriften på en Amaroni med Monkey 47 Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.