Sheringham Distillery Seaside Gin

Hva passer til Sheringham Distillery Seaside Gin

Sheringham Distillery Seaside Gin produseres på et destilleri på Vancouver Island, Canada, og har tydelig einer og florale noter på en bakgrunn av sitrus og sjø.

Produsentene ser ut til å være et entusiastisk par med variert bakgrunn. Hun er direktør for firmaet og destilleriet, han er master destiller og har bakgrunn som kokk på Michelin restaurant og som privat kokk for en kongelig familie. Det er altså ingen grunn til å tvile på at det er teft for smak bak disse produktene.

Sheringham Distillery Seaside Gin er premiert

Den har en sølv fra SFWSC i 2017, og ble kåret til Worlds Best Contemporary gin i World Gin Awards i 2019. Den har også flere mer lokale utmerkelser.

Firmaet og grunnleggerne holder til i en skjærgård som ligner mye på fjorder i Norge. De føler en nær tilknytning til hav og natur og har vært med på å danne organisasjonen The Good Ocean som er opptatt av og tar initiativ til rent hav. Dette er også tydelig på etikettens bakside.

Ifølge TripAdvisor har de et strålende besøkssenter, og er man i nærheten er dette nok et sted som kan være artig å besøke. Det går båt med flere daglige avganger fra Seattle til Victoria og sikkert også fra Vancouver. Du finner også mer info på lenken til produsenten under.

Duft- og smaksnotater

Duften er tydelig einer og floral. Du kjenner sitrus og krydder og søtlig sjøpreg.
I smaken er også einer, krydder og blomster tydelige. Det er saltpreg og en lang avslutning.

Dette er en gin med en ganske kraftig smak. Vårt første testforsøk her ble helt naturlig Fever-Tree Mediterranean Tonic og det er absolutt et godt sted å begynne. Den tåler smaksrik tonic. Det er en spennende gin å leke med og her vil det utvides med tips kontinuerlig. Jeg ville bli overrasket om Sheringham Distillery Seaside Gin ikke passer strålende til østers.

Sheringham Distillery Seaside Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Canada
Produsent: Sheringham Distillery
Alkoholstyrke: 43,0%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Sheringham Distillery Seaside Gin produseres på et destilleri på Vancouver Island, Canada. Tydelige noter av einer og florale noter på en bakgrunn av sitrus og sjø.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Sheringham Distillery Seaside Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.