Red Snapper med Bareksten Botanical Gin

Red Snapper med Bareksten Botanical Gin

Del med andre ginteresserte:

Red Snapper med Bareksten Botanical Gin er en smaksbombe. Her har vi brukt The Bitter Truth Celery Bitters og hjemmelaget sellerisalt på kanten av glasset.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Red Snapper med Bareksten Botanical Gin

Nøkkelord: Red Snapper

Beskrivelse

Ingredienser

  • 5 cl Bareksten Botanical Gin
  • 15 cl Tomatjuice
  • 2-4 dash Worchesterchire Sauce etter smak
  • 1-4 dash Tabasco etter smak
  • Limebåt
  • The Bitter Truth Celery Bitters etter smak og beholdning
  • Stangselleri

Dette trenger du

Pynt med

  • 1 Limebåt
  • Pepper

Slik går du frem

  • Gjør klart garnityret; skjær opp to båter lime Den ene skal brukes som garnityr, den andre skal saften klemmes i drinken om du liker det slik.
  • Mål opp gin og tomatjuice i glasset. Ha i sausene og bitter etter smak. Kvern i salt og pepper etter smak. Klem i saften av en båt lime om du liker smaken av det.
  • Fyll i isbiter, og stikk en stilk stilkselleri ned i drinken. Bruk denne som rørepinne og bland med noen runder.
  • Legg i en båt lime som pynt.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Red Snapper med Bareksten Botanical Gin er en smaksbombe. Her har vi brukt The Bitter Truth Celery Bitters og hjemmelaget sellerisalt.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.