Red Snapper med Bareksten Botanical Gin er en smaksbombe. Her har vi brukt The Bitter Truth Celery Bitters og hjemmelaget sellerisalt på kanten av glasset.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Red Snapper med Bareksten Botanical Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 5 cl Bareksten Botanical Gin
- 15 cl Tomatjuice
- 2-4 dash Worchesterchire Sauce etter smak
- 1-4 dash Tabasco etter smak
- Limebåt
- The Bitter Truth Celery Bitters etter smak og beholdning
- Stangselleri
Dette trenger du
- Bareksten Botanical Gin
- Målebeger
- Stort glass
- Barskje
- Isbiter
- Tomatjuice
- Sitron
- Stangselleri
- The Bitter Truth Celery Bitters
- Sellerisalt
Pynt med
- 1 Limebåt
- Pepper
Slik går du frem
- Gjør klart garnityret; skjær opp to båter lime Den ene skal brukes som garnityr, den andre skal saften klemmes i drinken om du liker det slik.
- Mål opp gin og tomatjuice i glasset. Ha i sausene og bitter etter smak. Kvern i salt og pepper etter smak. Klem i saften av en båt lime om du liker smaken av det.
- Fyll i isbiter, og stikk en stilk stilkselleri ned i drinken. Bruk denne som rørepinne og bland med noen runder.
- Legg i en båt lime som pynt.
Red Snapper med Bareksten Botanical Gin er en smaksbombe. Her har vi brukt The Bitter Truth Celery Bitters og hjemmelaget sellerisalt.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.