Rutte Celery Gin

Hva passer til Rutte Celery Gin

Del med andre ginteresserte:

Rutte Celery Gin har en rund og ganske søtlig smak med et hint av selleri. Dette er en gin som blant annet egner seg strålende i gin-verdenens Bloody Mary, nemlig en Red Snapper.

Navnet her lyver nesten litt. Man forventer liksom en stangselleri gin, men denne sellerien er her som en bakgrunn, et nydelig hint. Så helt konkret får du en riktig god gin, men noen overveldende sellerismak er det ikke. Og i de aller fleste tilfeller du skal bruke den er jo det helt passende.

Nesten litt overraskende er den også veldig god i en Dry Martini. Vi brukte Martini Riserva Speciale Ambrato vermut og store nydelige oliven. Jeg er veldig glad i oliven (også), så de måtte fylles på noen ganger. Dagens test viste at dette absolutt er en Dry Martini som kan gjentas, gjerne flere ganger.

Duft og smaksnotater

Duften er egentlig veldig klassisk gin. Tydelig einer, krydder; mest koriander og kardemomme. Hint av selleri. Det er selleriblader som er brukt i fremstillingen, og det er kanskje det som gir det mer runde inntrykket.
Smaken er krydder, einer, anis, appelsin, kardemomme, og hint av selleri. Smaken er overraskende rund i utrykket. Ettersmaken er ganske krydret og pepret, med en nesten sødmefull avslutning.

Rutte Celery Gin

Nøkkelord: Gin
Land: Nederland
Produsent: Rutte Distillery
Alkoholstyrke: 43,0%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilbredning: 0 minutes
Rutte Celery Gin har en rund og ganske søtlig smak med et hint av selleri. Dette er en gin som blant annet egner seg i en Red Snapper.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Rutte Celery Gin

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.