Dry Martini No 2 med Rutte Celery Gin er en fantastisk god cocktail. Kombinasjonen av smakene i Rutte Celery Gin og Regal Rogue Daring Dry Vermouth er magisk. Med The Bitter Truth Olive Bitters og oliven som garnityr tilføres en ytterligere kompleksitet.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
En olivenskje har et hull i midten, slik at olivensaften ikke blir med ut av glasset.
Radford olivenskjeen er laget av 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet, som har en speilblank finish. Det slitesterke stålet tåler oppvaskmaskin.
Dry Martini No 2 med Rutte Celery Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 6 cl Rutte Celery Gin
- 1 cl Regal Rogue Daring Dry Vermouth
- 1 dæsj The Bitter Truth Olive Bitters
- Oliven
Dette trenger du
Pynt med
- Oliven
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Tre oliven på cocktailpinnen så du har den klar.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Tilsett en dæsj bitters
- Rør i ca 20 sekunder.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Legg cocktailpinnen med oliven i cocktailen din. Sett frem en skål oliven ved siden av om du ønsker det.
Likte du denne oppskriften på Dry Martini No 2 med Rutte Celery Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.