Gin og Tonic med Rutte Celery Gin

Gin og Tonic med Rutte Celery Gin

Gin og Tonic med Rutte Celery Gin er en G&T som skiller seg ut i mengden. Med oliven og selleriblader som garnityr har du en drink som både ser lekker ut, og som smaker en masse. Bareksten Premium Indian Tonic Water er den perfekte tonicen til å møte denne smaksbomben.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Rutte Celery Gin
Gin og Tonic med Rutte Celery Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Gin og Tonic med Rutte Celery Gin

Nøkkelord: GT

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Oliven
  • Selleriblader
  • Sellerisalt

Slik går du frem

  • Fukt kanten av glasset med litt olivensaft. Ha selerisalt på kanten av glasset.
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Legg 3-4 oliven i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken.
  • Legg et par selleriblader på toppen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Gin og Tonic med Rutte Celery Gin er en G&T som skiller seg ut i mengden. Med oliven og selleriblader ser den lekker ut, og smaker en masse.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.