Hva passer til Ricks Blue Dry Gin

Hva passer til Ricks Dry Gin Blue

Del med andre ginteresserte:

Ricks Dry Gin Blue er en spennende gin med intens blåfarge. Nydelig smak, og enda kulere blir det når du har i tonic, da blir den rosa!

Det er syren i tonicen som gjør at fargen endres fra den nydelige blåfargen til klar og vakker rosa. Du må nesten se det for å tro det.

Dette er produsentens fjerde gin, og denne sensasjonelle blå varianten utviklet de i starten av 2019. Blåfargen kommer fra en tropisk blå blomst med gulhvit kjerne, og er den samme blomsten som i Asia brukes til å farge ris og kaker. Det har vært litt problematisk å finne engelsk eller norsk navn på denne, men det ser ut til at den heter Butterfly Pea Flower.

Ginen har en fruktig og krydret smak med hint av bær, kanel, kardemomme sitron og ingefær. Produsentens nettside anbefaler en appelsinskive som garnityr. Vi gleder oss til å teste mange ting med denne.

Ricks Dry Gin Blue kom på Vinmonopolet i mai 2020. Før da måtte du på bar for å få smakt denne.

Vi har funnet flere nydelige oppskrifter med denne, og de kommer ut etter hvert. I mellomtiden anbefaler vi tonicene og garnityret du ser i tabellen under. Vi har, som vanlig, testet med alle du ser.

Mer informasjon

Oppskrifter med Ricks Dry Gin Blue

Andre gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Twitter og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.