Purity Gin Nordic Navy Strength Gin

Hva passer til Purity Gin Nordic Navy Strength

Purity Gin Nordic Navy Strength er noe for seg selv. Den er laget på svensk vodka, er destillert 34 ganger og inneholder ikke sitrus.

Dette er en gin vi har hatt lyst til å prøve lenge. Ikke bare hadde vi høye forventninger til innholdet. Flasken er vakker nok til å få en prominent plass i ginhyllen.

Tallet 34 på flasken henviser altså til antallet ganger den har gått igjennom destillasjonsapparatet. Resultatet er en fløyelsmyk navy-gin som kan drikkes ren. Den er også nydelig i en klassisk Gin og Tonic med sitronskall som garnityr. Listen over passende tonicer er lang. Den har smak nok til å takle en smaksrik bitter og vermut, noe som gir en svært så god Negroni. Produsenten mener at den kan drikkes ren, og at den passer bra i en Dry Martini. Vi tror de på begge deler.

Duft- og smaksnotater

Duften er av einer med forsiktige innslag av bær og noe jordlig. I munnen kommer først et kort innslag av bær før smaken går over i urter. Ettersmaken avsluttes med jordlige smaker som henger i lenge.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Purity Gin Nordic Navy Strength

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.