Hva passer til Porters Modern Classic Gin

Hva passer til Porter’s Modern Classic Gin

Del med andre ginteresserte:

Porter’s Modern Classic Gin er en London Dry gin som er pimpet opp med kalddestillert Buddahs Hånd, en sitrus som ligger mellom sitron og grapefrukt i smaksbildet. Den har en svært rund karakter antagelig fra mandler, og en mild spisshet fra rosa pepper.

Målet deres med denne ginnen er ikke nødvendigvis å bli “verdens beste gin”. De ønsker å bli/være anerkjent som en strålende cocktail gin, og bli brukt av verdens beste cocktail bartendere over hele verden. De er veldig fornøyd med produktet sitt, og ønsker de å få det representert i så mange barer som mulig og å bli bruke over alt, også i konkurranser.

Porter’s Gin er velbalansert med tydelig einerpreg slik du forventer av en London Dry men likevel med en ren og myk sitrusprofil. Dette er en gin som er designet for apritiffer, long drink og forfriskende cocktails. Personlig må jeg si at jeg liker den bedre til flere ganger jeg tester, det er akkurat som om nye ting dukker opp hver gang.

Tonicen du bruker vil her ha ganske mye å si. Den henter frem forskjellige ting i ginnen. Liker du sødme vil jeg faktisk anbefale å bruke Schweppes Indian Tonic Water. Er du ikke så glad i søte ting forsøk med Fentiman Premium Indian Tonic. Synes du sødme er greit, men ikke veldig søtt, forsøk Fentimans Connoisseurs Tonic Water. Det vil gjøre hele forskjellen for din opplevelse av Porters Modern Classic Gin.

Ang garnityr; Alex fra Porters anbefaler Sitron- eller Appelsin skall i denne som en G&T. Nå er det slik at Buddas Hånd smaker som en mellomting mellom sitron og grapefrukt. Vi tenkte derfor at sitron, grapfrukt og det å hente opp de rosa pepperne som garntyr ville være gøy. Dette stemmer, særlig om du bruke Schweppes tonic. Sødmen skal til slik vårt smaksbilde er. Test og se hva du liker. Bruker du en av de andre tonicene vil vi anbefale at du holder det til sitron eller appelsinskall.

Da Porter’s Gin Ble lansert i Oslo fikk vi treffe Alex da de var i byen.

Oppskrifter med Porter’s Modern Classic Gin

Andre gin fra samme produsent

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.