Gin Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin

Gin Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin

Dette er en klassisk variant av en Gin Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin. Thomas Henry Tonic Water passer perfekt til denne ginen. Kombinasjonen av rosmarin og einebær gjør resultatet ennå mer til en klassisk G&T.

Gin Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i 4-5 einebær. Klem de lett slik at skallet sprekker.
  • Gi urtekvasten et dask for å bringe frem aromaen og legg den pent på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.