I denne versjonen av en Gin og Tonic med Inderøy Gin har vi brukt The Headless Horseman original indian tonic water. Dette er en tonic som smaker mye, men det gjør Inderøy 64°N Berg Gin også. Appelsinskall og romarin passer veldig bra som garnityr til denne.
Gin og Tonic med Inderøy Gin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten og urtene du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset.
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Stikk en kvast av urten ned mellom isbitene, eller legg den på toppen.
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.