I denne utgaven av Gin og Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin har vi brukt norske The Headless Horseman pink grapefruit tonic water med skall av rosa grapefrukt som garnityr. Kombinasjonen av norsk gin og norsk tonic er alltid gøy. Grapefrukt passer perfekt til denne ginen.
Gin og Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1