Gin og Tonic med Inderøy 64 Berg Gin

Gin og Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin

I denne utgaven av Gin og Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin har vi brukt norske The Headless Horseman pink grapefruit tonic water med skall av rosa grapefrukt som garnityr. Kombinasjonen av norsk gin og norsk tonic er alltid gøy. Grapefrukt passer perfekt til denne ginen.

Gin og Tonic med Inderøy 64°N Berg Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell av ca 5cm med skall fra den frukten du vil bruke og legg det i glasset
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.