Grandad Jack's Gin & Coffee Spritz

Granddad Jack’s Gin & Coffee Spritz

Granddad Jack’s Gin & Coffee Spritz er en smaksrik cocktail med perfekt balanse mellom bitterhet og sødme. Den kan minne litt om en Negroni, men har innslag av kaffe og har mindre alkohol. Ettersom det er en spritz, er det selvfølgelig også ett innslag av bobler.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.

Granddad Jack’s Gin & Coffee Spritz

Nøkkelord: Spritz

Slik går du frem

  • Sett glasset til kjøling med vann og isbit, evt oppbevar det kaldt.
  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Finn frem et røreglas og ha i is. Ha i alle ingreiensene unntatt Campari Soda.
  • Rør i ca 20 sekunder, eller til du kjenner rødeglasset er kaldt.
  • Tøm ut vannet av glasset du skal bruke og sil væsken fra frøreglasset over i champagneglasset.
  • Topp opp med Campari Soda. Forsøk først med litt, og smak om du synes du bør ha mer. Vi endte med ca 8cl. Kanskje vil du ha mer – eller midre.
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes

Likte du denne oppskriften på Granddad Jack’s Gin & Coffee Spritz? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken

Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.

hvorfor sitrusskall i drinker

Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker

Hvorfor bruker vi som oftest sitrusskall i våre drinker? Det er flere årsaker til dette. Først og fremst fordi det gir mer smak og mindre syrlighet enn om du bruker ... Les mer

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.