Gordon's Tropical Passionfruit

Hva passer til Gordon’s Tropical Passionfruit

Gordon’s Tropical Passionfruit er en gin som svarer til forventningene. Her får du pasjonsfrukt i alle kanaler. Dette er en velbalansert sommergin som er lett å mikse.

Da jeg først åpnet flasken ble jeg litt skeptisk. Her er det en intens duft av pasjonsfrukt. Etter å ha smakt den kom smilet frem. Pasjonsfrukt smaken dominerer, men den er ikke for søt, og heller ikke for syrlig. Her har Gordons truffet bra. Det er også verdt å nevne at alle ingredienser er naturlige.

Dette er nesten så langt i fra en klassisk gin som det er mulig å komme, men dersom du liker pasjonsfrukt, vil du elske denne. Den tåler mye blandevann, og fungerer bra med de fleste typer nøytral tonic. Her får du mye gin for pengene.

Duft- og smaksnotater

Her er det pasjonsfrukt i alle kanaler. Smak og duft er 100% det som står på flasken. Smaken er dog godt balansert, og ikke så overveldende som duften kan indikere. I ettersmaken kommer det frem litt pepper.

Oppskrifter med Gordon’s Tropical Passionfruit Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.