Caorunn Gin Master’s Cut Gin er Master blender Simon Buley sin versjon av den originale Caorunn Gin. Den ble lansert i 2018 for tax-free markedet. Her er det mye smak.
Takket være den høye alkoholprosenten tåler Gin Master’s Cut versjonen mye av både tonic og garnityr. Det er også årsaken til at mange av ingrediensene kommer bedre frem enn hos originalen.
Caorunn (uttales ka-roon) er det keltiske navnet på rognebær, en av ingrediensene i denne ginen. Dette er en nydelig gin med mye smak. Noe som er litt overraskende er at mens eple er et naturlig valg av garnityr til originalen, var appelsinskall det første jeg tenkte på her. Hva du liker, det må bli opp til deg selv.
Duft- og smaksnotater
Duften starter med einer og sitrus. I bakgrunnen kan man kjenne en antydning til fruktighet. Smaken følger i samme spor som duften. Det er en god munnfølelse med brede smaker av krydder. I ettersmaken kjennes einer og urter.
Caorunn Gin Master’s Cut Gin
Beskrivelse
Duft
- Sitrus
- Einer
Smak
- Einer
- Sitrus
- Krydder
Ettersmak
- Einer
- Urter
- Krydder
Anbefalt tonic
Anbefalt garnityr
Annet
- Artisan Bubbly Soda Water
- Artisan Fiery Ginger Beer
- Double Dutch Ginger Beer
- Double Dutch Soda Water
- Fentimans Ginger Beer
- Fever-Tree Premium Ginger Beer
- Fever-Tree Premium Soda Water
- Galvanina Økologisk Ginger Beer
- Schweppes Premium Mixers Ginger Beer & Chili
- Schweppes Soda Water
- Thomas Henry Ginger Beer
- Thomas Henry Soda Water
- Two Cents Plain Soda Three Cents
Mer informasjon
Oppskrifter med denne ginen
Gin fra samme produsent
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.