Ægir Svartkrut Organic Navy Strength Gin - Nye gin på vinmonopolet 3 mai 2023

Hva passer til Ægir Svartkrut Navy Strength Gin

Ægir Svartkrut Navy Strength Gin er den fjerde ginen fra Ægir. Vi kan med en gang slå fast at dette blir bare bedre og bedre.

Ingredienslisten er nesten identisk med Ægir Kvist Organic Gin. Det eneste som ikke er med er det som ga Kvist sitt navn, nemlig einebærkvister. Navy-utgaven leverer på alle punkter. Dette er en klassisk einer-drevet gin med en munnfølelse som fløte. Noe av årsaken er at Ægir ikke har spart på noe. Her snakker vi om et alkoholinnhold på hele 60%. Jeg kan ikke huske å ha sett eller hørt om noe liknende tidligere.

Alkoholprosenten har selvfølgelig noe å si på prisen, men denne er verd hver krone. Så hvordan bruker men denne? Vel, la meg starte med å si at jeg aldri trodde at jeg skulle si at jeg gjerne tar 60% sprit bar, men det er sannheten her. Vi har laget et par veldig gode Gin og Tonic med denne, og ser frem til å teste den i en Dry Martini.

Duft- og smaksnotater

Einer og koriander er det første som treffer nesen. Dette er også det første man smaker. Munnfølelsen er fantastisk bløt og god. I avslutningen kommer ingefær, pepper og andre krydre. Einer er tilstede i hele smaksbildet. På tross av det høye alkoholinnholdet er smakene integrert og runde.

Ægir Svartkrut Navy Strength Gin

Nøkkelord: Gin
Type: Navy Strength gin
Land: Norge
Produsent: Ægir Bryggeri
Alkoholstyrke: 60,0%
Farge: Klar
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Ægir Svartkrut Navy Strength Gin er den fjerde ginen fra Ægir. Vi kan med en gang slå fast at dette blir bare bedre og bedre.

Mer informasjon

Vinmonopolet
Produsent

Oppskrifter med Ægir Svartkrut Navy Strength Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.