Reverse Rose Martini er rosa og nydelig, og bør passe de aller fleste. Den er litt søtlig og frisk og ikke veldig alkoholsterk.
Dette er en martini med motsatt blandingsforhold. Her er det Lillet Rosé som er i overvekt. Ægir Svartkrutt har likevel så mye futt at du vet hva du drikker. Dette er likevel en martini som ikke er fullt så “farlig”. Det er mulig at noen vil kalle denne en martini som først og fremst passer damene. Den har en lettere og mer floral smak en du vil forbinde med en martini.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Reverse Rose Martini
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og Lillet Rosé. Hell dette i røreglasset og ha i en dash appelsinbitter.
- Rist til du kjenner innholdet i shakeren er skikkelig kaldt.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av en remse skall av frukten du skal bruke. Legg skallet i glasset. Om du ønsker mye smak kan du vri skallet over glasset.
Likte du denne oppskriften på Reverse Rose Martini? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.