Viper Reviver er en syrlig og friskt drink med en festlig farge. Det er så mye smak at du kan nippe til denne over ganske lang tid.
Denne cocktailen er en variasjon over Corpse revivor #2. Cointreau er byttet ut med Bols Blue og det er lagt til ananasjuice. Det er også derfor du kan velge om du vil bruke et ananasblad eller sitronskall som garnityr. Det du velger vil vri smaken mot det søte eller det syrlige. Bols Blue er egentlig en situslikør som er farget blå, så den absolutt største forskjellen er fargen.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Dette vakre coupeglasset fra Spiegelau er spesielt egnet til alt fra champagne til fine cocktails.
Høyde: 16,6cm. Tåler oppvaskmaskin.
Viper Reviver
Beskrivelse
Ingredienser
- 3 cl Bombay Sapphire London Dry Gin
- 1,5 cl Bols Blue
- 1,5 cl Lillet Blanc
- 1,5 cl Sitronsaft (friskpresset)
- 1,5 cl Ananasjuice
- 0,5 cl Bareksten Illsint Absint
- Sitronskall eller
- Ananasskall
Dette trenger du
- Bombay Sapphire London Dry Gin
- Bols Blue
- Lillet Blanc
- Ananasjuice
- Bareksten Illsint Absint
- Sitron
- evt Ananasblad
- Målebeger
- Coupe glass eller martiniglass
- Shaker
- Barskje
- Cocktailsil
- Coctailpinne
- Isbiter
Pynt med
- Sitronskall eller
- Ananasblad
Slik går du frem
- Sett cocktailglasset til kjøling ved å legge isbiter i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp alle ingrediensene untatt absint og ha de i shakeren.
- Tøm glasset. Rist ut vannet. Tøm i ca 0,5 cl absint, sveip glasset rundt så absinthen legger seg i et lag på innsiden av glasset. Tøm så ut resten.
- Ha i 5-6 isbiter i shakeren og rist til shakeren er skikkelig kald. 10-20 sekunder holder. Smak om du synes den er passe søt / syrlig og juster med juice eller Bols Blue som ønsket.
- Sil væsken over i glasset.
- Legg i garnityret og nyt.
Likte du denne oppskriften på Viper Reviver? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.