Less is more Negroni med Makar Cherry Gin

Less is more Negroni med Makar Cherry Gin

Less is more Negroni med Makar Cherry Gin og Cocchi Rosa Americano er en lett og smakfull variant av en Negroni. Den inneholder bare de to ingrediensene.

Her har vi brukt en skive klementin som garnityr, du kan fint bruke appelsin dersom det er det du har. Til Makar Cherry gin er det best å bruke enten Cocchi Rosa Americano som har fruktige noter, eller Luxardo Antico som inneholder kirsebær. Jeg testet med en del andre vermut. Plukker du ikke opp enten kirsebær eller nok fruktighet blir det lett en dårlig match.

Uttrykket Less is more gjelder tydeligvis for Negroni også, i alle fall om du bruker Makar Cherry Gin.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Less is more Negroni med Makar Cherry Gin

Nøkkelord: Negroni

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

  • Klementinskive

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke
  • Skjær en tynn skive av clementin (eller appelsin om du vil)
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin og vermut eller aperitiff
  • Rør godt
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Stikk skiven ned i glasset
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Less is more Negroni med Makar Cherry Gin og Cocchi Rosa Americano er en lett og smakfull variant av en Negroni.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.