GT med Isle of Harris Gin og Italicus

GT med Isle of Harris Gin og Italicus

GT med Isle of Harris Gin og Italicus er en deilig og litt søt variasjon over en tradisjonell Gin og Tonic. Sødmen fra Italicus Rosolio di Bergamotto samt sukkertare, som finnes i ginen, virker veldig bra sammen. Det hele balanseres perfekt med Fever-Tree Premium Indian Tonic Water. Sødmen balanseres lett med mengden tonic. Skål!

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Og det uten at det koster deg noe ekstra.

GT med Isle of Harris Gin og Italicus

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Mål opp gin, Italicus og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Legg i 2-3 skiver dehydrert sitron
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
GT med Isle of Harris Gin og Italicus er en deilig og litt søt variasjon over en tradisjonell Gin og Tonic. Hemmeligheten heter Italicus.

Likte du denne oppskriften på en GT med Isle of Harris Gin og Italicus Rosolio di Bergamotto? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.