Gin-Tonic med Plymouth Gin og Amalfi sitron er absolutt en gledelig opplevelse. Her med har vi brukt Bareksten Premium Indian Tonic Water og selvsagt skall av amalfisitron.
For meg er det alltid litt høytid over det når Amalfi sitronene endelig kommer i butikken over nyttår. Jeg begynner faktisk å glede meg i lang tid før! Når de først er kommet benytter jeg anledningen og tørker de i skiver slik at vi har helt til neste gang de er å få tak i. Du kan lese mer om å tørke frukt til garnityr her.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin-Tonic med Plymouth Gin og Amalfi sitron
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Vri sitronskallet over glasset før du slipper det ned i glasset
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.