Dry Martini Volcano Etna Rosé Gin

Dry Martini med Volcano Etna Rosé Gin

En Dry Martini med Volcano Etna Rosé Gin er en kombinasjon du kanskje ikke helt forventer. En rosa gin i en Dry Martini? Dette er en spennende gin, og verdig en Dry Martini.

Har du ikke Carpano kan du bruke en annen vermut som ikke er altfor tørr. For eksempel Dolin eller Noilly Prat.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dry Martini med Volcano Etna Rosé Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Beskrivelse

Ingredienser

Pynt med

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i til du kjenner innholdet i shakeren er skikkelig kaldt.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en zester over glasset slik at oljene spruter over cocktailen, dersom du ønsker å ha i garnityr.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Volcano Etna Rosé Gin er en kombinasjon du kanskje ikke helt forventer. En Rosa gin i en Dry Martini.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.