I denne utgaven av en Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin har vi gått for sitrus og mynte. Sammen med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water og noen einebær smaker dette fortreffelig.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin
Slik går du frem
- Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
- Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Slipp 4-5 einebær ned i glasset sammen med sironskall
- Klipp av kvast mynte. Gi den et lett dask før du legger de på toppen av isen
- Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
- Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
I denne utgaven av en Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin går vi for sitrus og mynte. Med Fever-Tree Mediterranean Tonic er dette veldig godt.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.
1