Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin

Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin

I denne utgaven av en Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin har vi gått for sitrus og mynte. Sammen med Fever-Tree Mediterranean Tonic Water og noen einebær smaker dette fortreffelig.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin

Nøkkelord: GT

Slik går du frem

  • Vask og tørk frukten du skal bruke som garnityr
  • Mål opp gin og tonic. Hell dette i glasset
  • Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
  • Slipp 4-5 einebær ned i glasset sammen med sironskall
  • Klipp av kvast mynte. Gi den et lett dask før du legger de på toppen av isen
  • Rydd opp etter deg. I løpet av den tiden det tar har din Gin og Tonic blitt kald
  • Prøvesmak og juster eventuelt mengden tonic og garnityr
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
I denne utgaven av en Gin og Tonic med Monkey 47 Dry Gin går vi for sitrus og mynte. Med Fever-Tree Mediterranean Tonic er dette veldig godt.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.