Dry Martini med Palma Spiced Gin

Dry Martini med Palma Spiced Gin

Del med andre ginteresserte:

Dry Martini med Palma Spiced Gin blir en ganske krydret cocktail. Den vil passe godt både for deg som liker andre fatlagrede brennevin og for deg som elsker krydder.

Vermuten vi valgte, Regal Rogue Daring Dry Vermouth, ble i 2021 faktisk kåret til årets beste tørre vermut. Kombinasjonen er strålende, og appelsinskallet balanserer det hele.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Dry Martini med Palma Spiced Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Dry Martini med Palma Spiced Gin blir en ganske krydret cocktail. Den vil passe godt både for deg som liker fatlagrede brennevin og krydder.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.