Dry Martini med Bareksten Navy Strength Gin

Dry Martini med Bareksten Navy Strength Gin

Dry Martini med Bareksten Navy Strength Gin gir et skikkelig kick! Det er nesten litt mye av det gode, så du kan kanskje bruke litt mer vermut.

En Navy Strength Gin er sterke saker, men smaken er likevel himmelsk. Det er imidlertid et godt råd å la den neste drinken bli et glass vann.

Dry Martini med Bareksten Navy Strength Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 2-3 cm av skallet med en potetskreller.
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene før du legger skallet i glasset.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
5 from 1 vote (1 rating without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.