Alternativer til tonic

Alternativer til tonic – Vi lanserer nytt innhold

Del med andre ginteresserte:

Finnes det alternativer til tonic, når man snakker om blandevann til gin? Svaret er ja. Og nå finner du også disse alternativene her på altomgin.no. Vi har valgt å samle dette under menyen Mixere.

Gin er så mye mer enn Gin og Tonic eller Dry Martini. For en stund siden startet vi å legge ut oppskrifter på andre gin-baserte cocktails. Vi har lenge hatt lyst til å omtale ingefærøl, soda, og andre typer mixere, men vi har rett og slett ikke hatt kapasitet. Nå, litt over ett år etter at vi startet opp, har tiden kommet for å utvide.

Vi begynner forsiktig, og vil legge ut én omtale eller oppskrift i uken med dette som tema. Vi kommer ikke til å teste mixere med alle de gin vi har inne, det har vi ikke kapasitet til. Vi vil legge ut omtaler. Det hvor det er slik at en mixer passer spesielt bra med enkelte gin, vil vi liste opp disse, men denne opplistingen vil aldri være komplett. Her må du, med andre ord, finne ut litt selv.

Ingefærøl

Dette er det segmentet som antageligvis vil få flest omtaler. Det er nemlig stor variasjon mellom smak og intensitet på ingefærøl. Vi kommer kun til å legge ut omtale av alkoholfritt ingefærøl ettersom vi omtaler dette som mixere for gin.

Ginger Ale Ginger Beer forskjellen

Ginger Ale og Ginger Beer – hva er forskjellen?

Ginger Ale og Ginger Beer - hva er forskjellen? Vi kaller begge for Ingefærøl på norsk. Er det noen forskjell eller kan du bruke dem om hverandre? Vi gir deg ... Les mer

Soda

Vi kommer til å omtale soda, men her er ikke forskjellene så store, med unntak av kullsyreinnhold.

Andre mixere

Verden er full av gode mixere som egner seg for gin. Her vil du finne alt fra bitter lemon, som passer perfekt til Pink Gin, til spennende produkter fra Double Dutch, Fentimans, og Galvanina.

alternativer til tonic
Fentimans Rose Lemonade. (Bilde: Produsenten)

Hver gang vi finner gode alternativer til tonic vil de havne her hvis de ikke passer inn under soda eller ingefærøl. Se Mixere i menyen øverst. Send oss en melding hvis det er noe du savner.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.