Gin Buck er en cocktail for deg som elsker ingefærøl og gin. Den inneholder også sitron eller limesaft i tillegg til gin og ingefærøl for å balansere sødmen.
Det er stor forskjell både på gin og ingefærøl. Vi laget derfor en ingefærøl-test slik at du lettere finner ut hvilken ingefærøl du vil bruke.
Her er det selvsagt lagt noen føringer, men oppskrifter er til for å gi noen retningslinjer, så justerer du ingrediensene til det passer til din smak. Derfor er det ikke sikkert det blir perfekt for DEG før ved andre forsøk. Jeg forelsket meg umiddelbart i kombinasjonen Ophir Gin og ingefærøl.
Du kan velge å bruke en annen gin i denne cocktailen. Personlig synes jeg den var perfekt med Ophir gin, men Gin Buck med ingefærøl er også anbefalt med for eksempel Bombay Sapphire. Prøv med det du har.
Det er mange gin som er gode med ingefærøl, du finner flere forslag her. Du kan også under hver enkelt gin se hvilke ingefærøl vi har testet de med. (klikk på gin-navnet i en oppskrift og du kommer til info om ginen)
Gin Buck – gin og Ingefærøl
Beskrivelse
Ingredienser
- 4 cl Opihr Oriental Spiced Gin
- 12 cl Ingefærøl
- Sitronsaft fra en halv sitron
Dette trenger du
- Målebeger
- Highball glass
- Opihr Oriental Spiced Gin
- Ingefærøl
- Sitron Alternativt kan du benytte lime.
- Isbiter
Pynt med
Slik går du frem
- Mål opp gin og ha i sitronsaft. Hell dette i glasset
- Fyll opp med isbiter til isbitene stikker opp over væsken
- Topp opp med ingefærøl. Vurder selv hvor mye du vil ha.