White Lady med Blue Velvet Violet Gin

White Lady med Blue Velvet Violet Gin

White Lady med Blue Velvet Violet Gin blir vakker som et smykke. Den lekre lavendelfargede cocktailen kan med hell serveres for å imponere gjestene.

Her brukte jeg tørkede lavendelblomster som garnityr, jeg kan tenke meg f.eks lilla syrinblomster vil bli lekkert også litt utpå våren.

Et tips når du lager denne er å smake på blandingen i shakeren før du har i eggehviten for å bedømme hvordan du synes balansen med sødme og syrlighet er. Dersom sitronen din er spesielt sur må du ha i mer sødme. Begynn heller med lite sitron og ha i mer dersom det trenges.

White Lady med Blue Velvet Violet Gin
White Lady med Blue Velvet Violet Gin. (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

White Lady med Blue Velvet Violet Gin

Nøkkelord: White Lady

Beskrivelse

Ingredienser

Dette trenger du

Slik går du frem

  • Dersom du ønsker å bruke garnityr finner du frem dette så du har det klart før du begynner. Skal du legge noe på toppen av eggehvite er det lettest å bruke pinsett.
  • Eggehviten bør ikke være kald, da er det vanskelig å få eggehviten stiv. Ha eggehviten og alle de andre ingrediensene unntatt isen i shakeren og rist som en gal i ca 30 sekunder. Dersom du bruker en Boston shaker hvor den ene delen er av glass kan du se når eggehviten blir stiv.
  • Når eggehviten har blitt stiv har du i 3-4 isbiter og rister til drinken blir helt kald.
  • Sil cocktailen over i glasset. Om ikke nok /all eggehviten blir med ut legger du den på toppen etterpå. Bruk eventuelt noe å skrape ut eggehviten med fra shakeren – og legg den pent på toppen.
  • Legg i, eller på toppen evt garnityr
Skriv ut
Forberedelser: 10 minutes
Tilberedning: 0 minutes

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1
3.34 from 3 votes (3 ratings without comment)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.