Gibson's Blood Orange Gin

Hva passer til Gibson’s Blood Orange Gin

Gibson’s Blood Orange Gin er en gin for de deilige sommerdagene, eller når du vil gjenoppleve de når som helst i løpet av året. Her balanseres blodappelsin og urter i ginen på en utmerket måte.

Den har en kraftig appelsinfarge. Anbefales i GT med appelsinskall og en tynn skive blodappelsin. Pynt med frisk basilikum. Denne kan også brukes i cocktails for å tweeke de i litt andre retninger. Jeg ville ikke bli forundret om den fungerer bra i en litt annerledes Negroni.

Duft- og smaksnotater

Duften er av blodappelsin, krydder og urter. Smaken er rund og veldig tydelig appelsin. Du kjenner tydelig einer, urter og krydder etter hvert. Den er først søt, men beveger seg mot mer krydder og urter. Ettersmaken er litt pepret med appelsin.

Denne ginen ble først tilgjengelig på Vinmonopolet i juli 2022.

Gibson’s Blood Orange Gin

Nøkkelord: Gin
Land: England
Produsent: La Martiniquaise
Alkoholstyrke: 37,5%
Farge: Oransje
Kalorier pr 4cl: 88kcal
Skriv ut
Forberedelser: 0 minutes
Tilberedning: 0 minutes
Gibson's Blood Orange Gin er en gin for de deilige sommerdagene. Her balanseres blodappelsin og urter i ginen på en utmerket måte.

Oppskrifter med Gibson’s Blood Orange Gin

Gin fra samme produsent

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.