Nye Gin på Vinmonopolet 3 juli 2024

Nye Gin på Vinmonopolet 3 juli 2024

Her er listen over nye gin på Vinmonopolet 3 juli 2024. Denne gangen kommer Norges første gin laget med kunstig intelligens og Brennevinsgrova i gaveeske. Dessuten er det et par gin som relanseres etter å ha vært borte en stund.

I artikkelen under finner du informasjon gjort tilgjengelig for oss i tiden før lanseringen. Omtalen er alfabetisk. Det skjer ofte endringer rundt lansering, vi oppdaterer så fort vi har tilgjengelig informasjon.

Dette er det minste slippet vi har vært med på siden vi lanserte i 2019. Årsakene er mange, men logistikktrøbbel er viktig faktor.

Nyhet: Nå finner du link til direkte til Vinmonopolet på de produktene som vi har smakt, og som det kommer omtale på.

Berentsens KI-GIN Elixir

Berentsens KI GIN Elixir - Nye gin på Vinmonopolet 3 juli 2024
Berentsens KI GIN Elixir (Bilde: Produsenten)

Dette er faktisk Norges første gin laget med kunstig intelligens. Jeg må si jeg er temmelig fasinert bare ved tanken! Den skal inneholde foruten einer, blant annet orris, koriander, paradiskorn og kanel. Her kan du lese vår omtale av Berentsens KI-GIN Elixir.

Denne kommer i Tilleggsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 48%. Pris ved lansering er 566.40. Les mer om Berentsens KI-GIN Elixir hos Vinmonopolet.

Brennevinsgrova Gin (3x20cl) gaveeske

Brennevinsgrova Gin (3x20cl) gaveeske
Brennevinsgrova Gin (3x20cl) gaveeske (Bilde: Bjørn Christian Finbråten)

Her er det en aldeles strålende anledning til å smake tre av Brennevinsgrovas gin. Hva med en gave til verten av neste grillselskap? Overraskelse til deg selv? Boksen inneholder 20 cl størrelser av Brennevinsgrova Green Apple Gin, Brennevinsgrova Flower Garden Gin og Brennevinsgrova Premium Gin.

Du kan lese vår omtale av Brennevinsgrova Gin sin gaveeske her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flaskene er av glass og rommer til sammen 60cl. Alkoholinnholdet er 44,7%. Pris ved lansering er 598,70. Les mer om Brennevinsgrova Gin (3x20cl) gaveeske hos Vinmonopolet.

Kyrö Gin

Kyrö Gin - Nye gin på Vinmonopolet 3 juli 2024
Kyrö Gin (Bilde: Produsenten)

Her dukker Kyrö Gin opp igjen etter å ha vært ute fra Vinmonopolet en periode. Den er laget på rug med friske urter og pepper. Den ble tidligere kalt Kyrö Naupe Gin. Vi har tidligere omtalt denne, så den kan du lese om her.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 42,6%. Pris ved lansering er 499,90. Les mer om Kyrö Gin hos Vinmonopolet.

Le Gros Gin du Pirate de l’Est

Dette er en kanadisk gin, fra Quebec området. Den skal ha smak av einer, sitrus og krydder ifølge Vinmonopolets omtale.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 564,90.

Makar Old Tom Gin 

Fra Skottland. Den ser ut til å ha vært i bestillingsutvalget også tidligere. Denne skal inneholde lakris, honning, koriander, pepper og mandel. Makar har også en kirsebærgin vi tidligere har omtalt.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 717,-.

Marula Gin

Belgisk Gin med smak av marula, skal visstnok være floral.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 565,50.

Marula Gin Pommegranate

Dette er nok sannsynligvis ginen over tilsatt granateple. Det er imidlertid ikke helt samme ingredienser nevnt i polets omtale (ikke appelsinblomst, men granateple). Det er lavendel i begge. Den skal ha smak av søtlig granateple.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 40%. Pris ved lansering er 565,50.

Spirit of Hven Stella Nova Oak Aged Gin 

Denne har vært inne på Vinmonopolet tidligere. Du kan lese mer om den i lanseringsartikkelen vår fra november 2020.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 41,8%. Pris ved lansering er 549,-.

Truls Svendsen Gin

Denne er laget av fra Meir Destilleri. Den skal ha tydelig einer med balansert krydderpreg, og lang bløt ettersmak. Den inneholder også karve, koriander og orris. Potetsprit er basen. Dette gir ofte en god munnfølelse. Denne har vi lyst til å teste.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 42%. Pris ved lansering er 549,-.

Whitley Neill Distiller’s Cut Gin 

Denne har vært på Vinmonopolet tidligere og ble omtalt i vår nyhetsartikkel i september 2022.

Denne kommer i testutvalget. Flasken er av glass og rommer 70cl. Alkoholinnholdet er 43%. Pris ved lansering er 474,-.

Andre gin-relaterte produkter

7 Fjell Gimlet Gin & Lime

Dette er en ferdigblandet Gimlet fra 7 Fjell.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 50cl. Alkoholinnholdet er 18%. Pris ved lansering er 269,90.

Prep’d Tom Collins

En svensk ferdig preppet Tom Collins.

Denne kommer i bestillingsutvalget. Flasken er av glass og rommer 150cl. Alkoholinnholdet er 12%. Pris ved lansering er 334,90.

Du vil alltid finne spennende nyheter om gin og gin-relaterte produkter her på altomgin.no. Sjekk våre tidligere lanseringartikler ved polslipp her. Vi håper du finner noe du har nytte av i denne artikkelen om nye gin på Vimonopolet 3 juli 2023.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.