OHD Pink Gin tilbake på Vinmonopolet

OHD Pink Gin er tilbake på Vinmonopolet

Nå er OHD Pink Gin tilbake på Vinmonopolet. Riktignok er prinsessetittelen fjernet, og monogrammet tatt bort, men innholdet er det samme.

OHD Pink Gin ble lansert på Vinmonopolet i 8. mai 2024. Først etter at det ble kjent at denne var spesiallaget i anledning bryllupet mellom Märta Loise og Durek Verrett i Geiranger den 31. august ble det medieinteresse for denne. Dette tok helt av da de to inviterte til en lukket smaking med presentasjon av drinkene som skal serveres i bryllupet.

Etter kort tid ble det klart at både bruken av prinsessetittelen og bruken av monogrammet var feil. Sistnevnte førte til at Vinmonopolet trakk tilbake produktet torsdag 27. juni. Samme dag ble bruken av prinsessetittelen fjernet fra produsentens hjemmesider.

Tilbake uten monogram og prinsessetittel

Mandag 8. juli var OHD Pink Gin igjen tilbake på Vinmonopolet. På de nye etikettene er prinsessetittelen fjernet, og monogrammet er tatt bort.

Var du en av de som rakk å kjøpe den første utgaven som kom på Vinmonopolet i mai? Da kan du sitte på et samleobjekt. Min anbefaling er at du da lar denne flasken stå og heller koser deg med den flasken som kan kjøpes nå.

Her er vår omtale av OHD Pink Gin

Dette er etter min mening den perfekte sommerginen. Klikker du på bilde under finner du vår omtale med anbefalte tonic og komplette oppskrifter. Du finner også en video fra Nettavisens test.

OHD Pink Gin
OHD Pink Gin er et gin laget med tre bær i fokus. Bringebær, blåbær og solbær gir med sitrus og krydder en nydelig gin med lekker farge.
Les mer…
OHD Pink Gin nytt

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.