Denne utgaven av en Dry Martini med Osmoz Citrus Gin er rett og slett veldig god. Valget av vermut gjør at den ikke er veldig tørr, samtidig kommer oljene i sitronskallet bedre frem.
Dry Martini med Osmoz Citrus Gin
Beskrivelse
Ingredienser
- 6 cl Osmoz Citrus Gin
- 1 cl Carpano Bianco
- 1 Sitronskall
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
- Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
- Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
- Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
- Sil væsken over i martiniglasset.
- Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
- Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Denne utgaven av en Dry Martini med Osmoz Citrus Gin ble rett og slett veldig god. Valget av vermut får frem sitrusen og gjør den mindre tørr.
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.