Dry Martini med Osmoz Gin

Dry Martini med Osmoz Citrus Gin

Denne utgaven av en Dry Martini med Osmoz Citrus Gin er rett og slett veldig god. Valget av vermut gjør at den ikke er veldig tørr, samtidig kommer oljene i sitronskallet bedre frem.

Dry Martini med Osmoz Citrus Gin

Nøkkelord: Dry Martini

Slik går du frem

  • Sett martiniglasset til kjøling ved å legge en isbit i glasset og fylle det med kaldt vann.
  • Mål opp gin og vermut. Hell dette i røreglasset.
  • Rør i 20 sekunder, eller til du kjenner røreglasset er helt kaldt og dugger.
  • Tøm martiniglasset. Rist ut vannet.
  • Sil væsken over i martiniglasset.
  • Skjær av 5 cm av skallet du skal pynte med
  • Vri skallet over glasset for å få ut oljene.
Skriv ut
Forberedelser: 5 minutes
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 10 minutes
Denne utgaven av en Dry Martini med Osmoz Citrus Gin ble rett og slett veldig god. Valget av vermut får frem sitrusen og gjør den mindre tørr.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.