Campari Soda 10 pakning

Vi tester Campari Soda

Campari Soda i 10-pakk har nå kommet til Norge. Denne lekre småflasken ble tatt frem allerede i 1932, og har vært en fast følgesvenn for mange siden da.

Disse lekre flaskene inneholder 10cl soda. Alkoholinnholdet er 10%. Flaskene er så kule at vi ser etter måter å gjenbruke de på. De vil for eksempel passe perfekt til en hjemmelaget cocktailbitter eller sirup dersom du setter i en kork med helletut.

Hvordan bruker du Campari Soda?

Campari i seg selv er helt uunnværlig i flere cocktails. Den drikkes også med juice, soda eller sitronbrus. Vi har testet Campari Soda alene, og det er svært forfriskende og godt. Med appelsin som garnityr er den et lavalkohol alternativ til en drink. Vi synes det er veldig godt å ha i en skvett Campari Soda i en Negroni. Dette gjør cocktailen om til en longdrink og den varer litt lenger. Et annet alternativ dersom du er på jakt etter å senke alkoholinnholdet litt, er å bruke Campari Soda i stedet for Campari i en Negroni.

Produsenten er mest kjent for Campari Bitter, som du kan lese mer om her.

Oppskrifter med Campari Soda

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.

Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.