Negroni med Smeaton's Bristol Method Dry Gin

Negroni med Smeaton’s Bristol Method Dry Gin

Del med andre ginteresserte:

Negroni med Smeaton’s Bristol Method Dry Gin er rett og slett ekstra godt. Smeaton’s har et ingrediensregister som er kraftig nok til å virkelig skinne i en Negroni.

Her har vi brukt Martini Riserva Speciale Bitter i stedet for Campari, Martini Riserva Speciale Rubino Vermut og selvsagt Smeaton’s Bristol Method Dry Gin. Vi brukte like deler av alle ingredienser og pyntet med appelsinskall.

Negroni med Smeaton's Bristol Method Dry Gin
Negroni med Smeaton’s Bristol Method Dry Gin. (Bilde: Anett Finbråten)

Negroni med Smeaton’s Bristol Method Dry Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilbredning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
Negroni med Smeaton's Bristol Method Dry Gin er rett og slett godt! Smeaton's har ingredienser som er kraftige nok til å skinne i en Negroni.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest og Twitter.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
(Visited 1 times, 1 visits today)
Del med andre ginteresserte:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.