Negroni med Portofino Dry Gin balanseres nydelig av Nardini Bitter Apertivo og Cinzano Rosso. Her får du middelhavssmaker og urter i fleng.
Jeg kjenner lysten på sol og varme, riktig godt å ha det i glasset iallfall.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden. Dette kan du gjøre uten at det koster noe ekstra.
Negroni med Portofino Dry Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
Likte du denne oppskriften på Negroni med Portofino Dry Gin? Du finner flere oppskrifter med de samme ingrediensene ved å klikke på de blå linkene i oppskriften.
Derfor skal du bruke skallet fra sitrusfrukter i drinken
Glem den velkjente sitronskiven. Legg bort kniven, og finn frem potetskrelleren. Du kan lese mer om dette i artikkelen under.
Hvordan og hvorfor bruke sitrusskall i drinker
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.