Negroni med Bareksten Botanical Gin Luxardo Antico vermut, og Luxardo Bitter Rosso kan trygt kalles det beste fra to verdener, eller to produsenter om man vil. Denne negronien er av det litt søtere slaget. Ønskes mindre sødme kan man redusere mengden vermut.
Dette trenger du kanskje
*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.
Negroni med Bareksten Botanical Gin
Beskrivelse
Ingredienser
Dette trenger du
Pynt med
Slik går du frem
- Vask frukten du skal bruke som garnityr
- Skrell ca 5cm med skall
- Ha noen isbiter i et rocks-glass
- Tilsett gin, vermut, og bitter
- Rør i ca 20 sekunder
- Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
- Pynt med appelsinskall
Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, X og Youtube.
Med mindre noe annet er oppgitt er all tekst og alle bilder publisert på denne nettsiden utarbeidet av personene bak Alt om Gin. Alt bruk av innhold fra denne nettsiden må avtales på forhånd. Vi tillater gjerne sitering av innhold, forutsatt at altomgin.no er oppgitt som kilde og at det linkes til altomgin.no. Ta kontakt via epostadressen angitt på denne siden.