Negroni med Ægir Kvist Organic Gin

Negroni med Ægir Kvist Organic Gin

En Negroni med Ægir Kvist Organic Gin kan være litt utfordrende å lage fordi mange vermut og bittere vil overdøve ginen. Det er her Dolin Vermouth de Chambéry Rouge kommer inn. Den er nemlig perfekt til denne ginen. Sammen med Campari Bitter blir dette en nydelig Negroni.

Dette trenger du kanskje

*Hvis du handler noe ved bruk av disse linkene er du med på å dekke kostnadene ved å drive denne nettsiden, uten at det koster deg noe ekstra.

Negroni med Ægir Kvist Organic Gin

Nøkkelord: Negroni

Slik går du frem

  • Vask frukten du skal bruke som garnityr
  • Skrell ca 5cm med skall
  • Ha noen isbiter i et rocks-glass
  • Tilsett gin, vermut, og bitter
  • Rør i ca 20 sekunder
  • Fyll opp med is til isbitene stikker opp av væsken
  • Pynt med appelsinskall
Skriv ut
Tilberedning: 5 minutes
Total tid: 5 minutes
En Negroni med Ægir Kvist Organic Gin kan være litt utfordrende å lage fordi mange vermut og bittere vil overdøve ginen. Her er løsningen.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter, og Youtube.

Likte du denne artikkelen?

Få en ukentlig oppsummering fra Alt om Gin hver fredag. Se et eksempel her.

Vi sverger på en G&T at vi aldri kommer til å dele e-post adressen din med andre.
Se våre personvernbetingelser.
1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.